Entry: Analisa PRK K.Terengganu - BN Makin Parah Monday, January 19, 2009
2 comments

ain
January 29, 2009   09:20 PM PST
 
oit! pehal cari aku? nak tanye apa psl indo? bila kau online, aku buzz okay.
Ghost of 71
January 19, 2009   01:23 PM PST
 
Sudah lama tidak baca blog anda... anyway... masalah pegawai korup dlm BN dan kerajaan dah terlalu teruk. Tapi jgn ingat kalau buang orang atas, boleh selesai segala... pegawai korup nih sampai ke tahap bawah2. yg duduk laung "dimana keadilan?" pon sama juga, jgn nak hipokrit. dkt luar laung itu ini, tapi balik ofis, hulur sana sini juga. Ni bukan masalah parti lagi dah, ini dah masalah sosial masyrakat tak kira parti. semua level masyarakat ada masalah ini. istilah "tolong kawan" dah biasa sgt. so pikir lah sendiri. jgn cari salah org, cari salah sendiri dulu.

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments