Monday, July 07, 2008
Protes lebih teruk dari Jom Heboh

Assalamualaikum.....

Saya begitu teruja utk menulis mengenai perhimpunan PROTES yg diadakan di Stadium Kelana Jaya semalam. Sebenarnya, saya tak sangka perhimpunan ini ada menampilkan artis2 underground yg saya sendiri tak pernah dengar. Aksi memperlihatkan punggung disamping dihiburkan dengan muzik rock ganas membuatkan saya terfikir apa perasaan yg ada pada ustaz & ustazah dari Parti PAS. Tidak keterlaluan jika saya katakan Konsert JOM Heboh lebih berdisplin dari persembahan2 muzik di perhimpunan PROTES. Bagaimanakan perkara sedemikian boleh berlaku sedangkan PAS yg merupakan salah seorang penganjur perhimpunan ini sebelum ini menghentam habis-habisan konsert2 hiburan sebegini. Alih2 dlm perhimpunan yg dianjurkan bersama oleh mereka, penonton dihidangkan dengan aksi memperlihatkan punggung yg lebih teruk dari aksi bukak baju Faizal Tahir.


Kalah aksi Faizal Tahir. Amar Makruf Nahi Mungkar

Kemana Dewan Ulamak PAS? Saya ternanti2 kenyataan rasmi dari mereka terutamanya dari Dewan Ulamak PAS. Menurut Malaysiakini, seramai 700 org dari Unit Amal PAS menarik diri seawal pukul 3 petang lagi ekoran persembahan muzik underground ini bermula dari jam 2.30 ptg. Ini telah disahkan oleh Ketua Amal Pas Wilayah Persekutuan, Sharifudin Mohd Yatim kepada Malaysiakini. Saya sanjungi kenyataan dibuat oleh beliau dan tindakan menarik diri sesuatu yg amat dipuji kerana mereka masih berpegang pada perjuangan PAS. Tetapi bagaimana pula dengan pimpinan tertinggi PAS dan juga pemimpin Melayu dari PKR? Jgn jd hipokrit dlm isu ini kerana persembahan tersebut benar2 terkeluar dari landasan budaya & adat kita sebagai org Melayu.


Ni lah dier org yg tunjuk punggung. Nama dier Alak. Beliau merupakan salah seorang artis yg membuat persembahan di perhimpunan anjuran bersama PAS

Saya secara peribadi juga dari awal lagi tidak bersetuju dgn kenaikan harga minyak tetapi saya rasa perhimpunan PROTES bukanlah satu cara yg berkesan. Saya lihat perhimpunan PROTES lebih kepada karnival ala Jom Heboh tapi mungkin boleh dikatakan Jom Heboh version Pakatan Rakyat. Target sejuta org nampaknya jauh tersasar kerana kurang 100 ribu pengunjung yg hadir. Saya lebih merasakan perhimpunan BERSIH lebih berjaya dari perhimpunan PROTES ini.

Saya menunggu kenyataan rasmi dari pihak PAS dlm isu ini. Saya juga belum mengetahui sama ada Mas Idayu & Ella berjaya membuat persembahan di Stadium Shah Alam atau tidak pada perlawanan antara Selangor & Singapura malam td. Jika berjaya, ia satu lagi tamparan buat PAS kerana setahu saya Sultan Selangor yg menganjurkan perlawanan bola sepak malam td. Bukan niat saya utk mempertikaikan kredibiliti PAS tetapi saya bercakap sebegini agar tidak mahu pemimpin PAS lari dari perjuangan asal. Perlu ingat perjuangan PAS adalah berbentuk Islam dan saya tidak mahu perjuangan ini bakal menjadi lawak jenaka bangsa & agama lain.

Wallahuaklam

*Tahniah Datuk Shaberry Chek yg gentlemen nk debate ngan Dato Seri Anwar Ibrahim. Tak sabar nk tgk debate tersebut*

Posted at 02:25 pm by Faiz Nordin

Adam
August 2, 2008   09:47 PM PDT
 
Tindakan keadilan untuk memanggil carburetor dung utk event protes ini adalah BETUL. Tapi sebab ada PAS sekali dalam pakatan rakyat jadi dia dah jadi SALAH.

Takkan nak protes dengar lagu nasyid kot..mencemarkan nasyid tu sendiri plak nanti...tp si alak yg g tunjuk punggung tu..kalau kt gigs tu..ok la..tp ini event rasmi parti pembangkang..mau kena belasah..hehe..

cuba cari album STRIP HITAM..perjuangan hak asasi manusia di indonesia..menggabungkan kumpulan underground dan mainstream demi memperjuangkan hak mereka
Pakcik MMA
July 13, 2008   09:29 PM PDT
 
Siti Aminah,
Dah berani letak nama ker? If ko letak saper jer pun aku tau siapa orgnyer.
Pakcik MMA
July 13, 2008   09:26 PM PDT
 
Mis Y,
Thanks for ur support. :D
siti aminah
July 13, 2008   03:51 AM PDT
 
amar makruf nahi munkar....realiti dunia akhir zaman....semoga sume umat islam dipelihara drpd perkara yg terkutuk...
Miss Y
July 13, 2008   03:32 AM PDT
 
buat sape je..

aku tau ko dh mula gelabah ayam bile takde sape sebelahkan ko..so, ko kena paham2 je arr kan..komen2 ko kat blog ni mmg tak di terima masyarakat...Rubbish!lain kali, kalo nak komen seseorang..pikir dlu sensitivity org lain..jgn main sembor je takde usul periksa..mcm budget bagus sgt..pelis la~ kalo 10 lg org mcm ko ni...mmg rosak la Mesia...ade otak pikir la sendri k..masing2 dh besar...
pakcik MMA
July 13, 2008   02:47 AM PDT
 
ghost,
thanks for ur explanation. Really appreciate it
pakcik MMA
July 13, 2008   02:45 AM PDT
 
sapa je,

Ko bukan kutuk aku? Tak payahla nk hipokrit. Buat apa nk bg komen kat blog yg ko tak suker.

Argue tu mmg boleh tapi kenapa libatkan peribadi aku. Padahal aku tak kutuk peribadi ko. Lg satu, aku bukan kutuk parti ko tapi lebih sekadar teguran. Kalau camtu, ko kutuk la Nik Aziz, Dewan Pemuda Pas Kedah, Ketua Dewan Pemuda Pas Selangor & Dewan Pemuda Pas Pahang yg tegur psl bender yg sama yg aku tegur.

Jgn bersikap bias. Walaupun aku sokong UMNO, aku sayangkan parti ko gak sbb perjuangan parti ko solid. Tak semestinya aku tegur, aku tak suker. Sbb aku sayangkan perjuangan parti ko la, aku tulis. Selama ni pun, aku kawan gak ngan org Pas termasuk Exco Dewan Pemuda Pas Selangor. Tapi takder masalah. Cumer sampai kat ko, ko melenting tak tentu pasal. Terima realiti bukan bermain dgn emosi.

Psl Saiful, aku tak nk citer lebey. Sbb aku dah dgr 2 side. Satu side adalah kawan anwar masa kat MCKK yg kata Anwar mmg kaki sontot and satu lg pandangan mengenai Anwar dikonspirasikan oleh Najib. Disebabkan aku dgr dua2 side, better utk aku senyap dan diamkan diri. Salah ker kalau aku berdiam diri utk bender yg aku tak tau?

Psl Najib pun aku tak tau. Lagipun dier dah bersumpah 2 hari lepas. Dlm kes2 mcm ni, ko kene sandarkan pada Allah. Doa banyak2. Bukan nak main ckp dgn emosi bender yg ko sendiri tak tau. Lantakla ko dgr dr leftenan ker leftenan muda ker tapi better ko bersikap tunggu & lihat dari membuat spekulasi mengalahkan Allah yg ko tau segala2nya. Elok ker mcm tu?

Setakat minta maaf kat sini, sorry aku tak terima. Ko bukan sahaja kene minta maaf ngan aku jer tapi ko kene mintak maaf pd 2 kawan aku yg ko tuduh bohsia & awek aku yg ko kata tak jaga batas ngan aku.

Honestly based to ur attitude, ko sebenarnya tak layak jd org PAS. Aku rasa ko better duduk diam kat umah dari menjadi ahli Pas. Kalau aku jd pemimpin Pas, aku malu dgn sikap ko yg tuduh & serang peribadi org yg takder kene mengene ngan ko. Ko sendiri yg telah menjatuhkan imej Pas sebagai parti Islam.

Wassalam

*AKU CABAR KO CHAT NGAN AKU KAT YM*
Ghost of 71
July 13, 2008   02:32 AM PDT
 
Ko dpt cerita dari kisah mulut "kawan2" ko, encik faiz ni amik ikut apa yg terpampang dari dada akhbar atau mungkin sumber2 internet lain yg mungkin hanya spekulasi. kalau dari mulut2 nih, bukan tak leh di utarakan, tp perlulah di nyatakan bahawa itu hanya kabar angin atau desas desus dan bukan 100% true. kalau berani nak ckp org tu 100% salah, maknanya kita dah tuduh dia. kalau tuduh bersaksi atau bukti takpa. takkan nak ckp, bukti ko dari "mulut2" org. kalau btol apa yg ko dakwa, bukit kan.... ko bukan ATM pon (kalau ikut cara ko ckp, sebab ko hanya dengar dari org ATM). Maknanya ko boleh la bagi keterangan tanpa perlu risau kene C4.
sape je
July 12, 2008   03:06 PM PDT
 
Sori lg sekali klu ak buat masalah pd ko....i've been repent
sape je
July 12, 2008   03:04 PM PDT
 
sblm ak ckp byk,aku just nk tanya ko...ko tau kn, lps bdk hingus meleleh ni buat perangai cam budk tadika xabis sekola nih...dibelasah oleh org ramai yg hdr ms tu...compare ms faizal buat show...ada lg yg leh tunjuk respek ngan dier...mentang2 dier artis? hebat sgt smpi dh level antarabangsa? ttg kes pembunuhan atlantuya....dulu ko pernah bg pernyataan yg najib xterlibat,tp kwn aku budak askar...pangkat leftenan, tau propaganda najib dan pakatan dier....cuma bdk askar xleh byk buat pernyataan...ini rahsia negara...bila smpi ms,br diorg akan buktikan disebalik kepimpinan negara yg dikuasai golongan hipokrit...jelasnya mereka diselamatkan oleh polis2 & bdn kehakiman yg berfat sebelah...ko nk tau cite lanjut...ko kaji la dr bebudak ATM bukan polis tahap sengal...tenkiu
sape je
July 12, 2008   02:56 PM PDT
 
Salam...ucapan tahniah ak utk ko sbb b'jaya mengesan profile ak melalui ip address...aku bukan kutuk ko...dh xtahan sbb ko cam menyalahkan parti yg pd dasarnya memperjuangkan islam...sicerely ak mmg xnk kutuk ko...tp kecewa giler ngan isu yg ko utarakan cam berat sebelah...buktinya? konsert sure heboh yg mmg jelas ngan byk isu negatif,akedemi yg berunsur hiburan byk sgt. Jauh lbh byk berbanding program berunsur islamik...ak kecewa giler faiz...ak cuba profesional tp emosi ak mengatasi segalanya....
pakcik MMA
July 11, 2008   01:30 AM PDT
 
ya Allah,
aku tak kata backup saiful. aku kata biar kita diam dari wat spekulasi & serah pada Allah. kita ada Allah utk kita serah. biar kita bertenang and Allah tu maha Adil. kalau aku suruh sumer bertenang pun jd isu buat ko, aku dgn segala hormatnya jemput ko keluar dari blog aku. aku tak suruh ko masuk blog aku. ni blog aku, aku ada hak utk tulis apa saja. kalau aku tulis memfitnah org dan membuat kesalahan, kita ada undang2 utk itu.

sape je
July 11, 2008   01:24 AM PDT
 
cam saiful la...mana nk ngaku xwat salah...bersekongkol ngan najib...kwn aku bdk army...depa tau byk psl najib ttu...sume dh tau...ko je nk mempersoal benda yg sume org dh tau...
pakcik MMA
July 11, 2008   01:20 AM PDT
 
bukan pekung di dada tapi sy tak mahu sesapa memburukkan org lain melalui blog ini. menuduh org bohsia tidak sesuai di dalam blog ini. lagipun nk bukak pekung di dada sebab apa? saya tak bersalah dan saya masih seperti dulu.

sape je
July 11, 2008   01:17 AM PDT
 
ko ni buat aku nk gelak la faiz....klu ko terus buat camni..gambaran kpd diri ko yg membuka pekung didada...tak malu!!!
Pakcik MMA
July 11, 2008   01:17 AM PDT
 
saya terpaksa delete msg itu. plzz be prof. dlm entry ni saya tak hina sesapa pun. saya memberi pandangan demi agama bangsa & negara saya.

saya tahu apa yg saya buat. saya kenal org yg bg komen itu melalui IP adress. jgn hina seseorang dgn perkataan bohsia hanya sbb org tu tak pakai tudung. saya juga tidak tergamak utk memalukan keluarga saya.

be prof and hormati pandangan org lain
Ainee
July 11, 2008   12:34 AM PDT
 
Baik tengok Faizal Tahir buka baju dari tengok budak hisap ganja tayang punggung...
PMyangCOOL
July 9, 2008   12:06 AM PDT
 
Aku dah cakap dah... takde makne nyer protes2 ni sume.... buang mase je... lagi pon kerajaan dah kasi subsidi and aku rase itu dah cukup membantu meringan kan beban... Kerajaan2 lain ade kasi subsidi?
Ghost of 71
July 8, 2008   01:57 PM PDT
 
aku gelak je bila tgk kes nih. yg bwk band ni gi buat show tu aphal.. ingat diorg main lagu "mari nyanyi jilat", "aku mahu jadi anjing mu" tu kire dah radikal dan bersesuaian la dgn protes yg di buat. ingat yg dtg tu budak2 muda yg tau nak joget dan protes tak tentu hala ka?... yg dtg tu mak org, bapak org, yg pikir pasal mcm mana nak hidup, nak cari duit. pegi bagi mangkuk mcm dung ni perform apsal. well, jilat la air liur sendiri.
Katakrabun
July 7, 2008   10:37 PM PDT
 
Satu pengajaran utk PAS..jgn terlampau hipokrit menyangka kita sempurna...terlalu leka kutuk org..apa org buat semua salah, protes sana protes sini. Tuhan beri balasan sekarang secara tunai...kita cuma nampak kesalahan org tapi Allah sendiri tunjukkan kesalahan kita kpd org lain.
 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments







Previous Entry Home Next Entry
PROFILE



KLIK MY SPONSORS:










For more details:
Campaign Creator



ABOUT ME:

Penulis merupakan Mohamad Faiz Bin Nordin. Berasal dari Banting, Selangor dan masih menuntut di Universiti Multimedia dalam jurusan Perakaunan. Mempunyai 3 org adik beradik dan hanya penulis sahaja yg belum mendirikan rumah tangga. Pilihan hati penulis sudah dijumpai yg juga merupakan penuntut di Universiti Multimedia dalam jurusan Kejuruteraan. Utk makluman semua, penulis akan menulis segala aspek dalam kehidupan dan juga berdasarkan kepada pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis amat meminati aktiviti melancong. Jika ada sebarang masalah dan keraguan mengenai sebarang isu yg berkaitan dgn blog ini, sila hubungi penulis:


FAIZ @ FRIENDSTER
YM ID : pakcik9803
EMAIL : faiznordin85@yahoo.com





MY FOTOPAGES



MY FAVOURITE TV STATION:








MY FAVOURITE RADIO:








TAG BOARD




CALENDAR


<< July 2008 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31


LINKS




~[[My Self Story]]~

[[Kursus Induksi TM]]
[[Saya juga bermuzakarah dengan PAS]]
[[My Graduation Day]]
[[Sampah Blog]]
[[090608 - Tarikh yg Diingati]]
[[Thanks MH & Associates]]
[[Aku Bukan Serangga]]
[[2 Jam Di Ambang Maut]]
[[Khas utk Nurhafizah Hamzah]]
[[Ucapan terima kasih]]
[[Selamat Tinggal Mc Egg]]
[[Menulis Bukan Kerna Nama]]
[[Demi Masa]]
[[Semangat Akhir Beraya]]
[[Kenangan Menulis Cerpen]]
[[Annivessary Blog Ketiga]]
[[Kenangan di Bulan Ramadhan]]
[[Jodoh Ketentuan Tuhan]]
[[Hanya Sebungkus Nasi Goreng]]
[[Happy Birthday My Baby]]
[[Sambutan Tahun Baru 2006]]
[[Makna Sebuah Persahabatan]]
[[Ke Hospital Gara2 Cotton Buds]]
[[Bertekak Ngan Lawyer]]
[[Sangap AF Kat Kuantan]]


~[[Hiburan]]~

[[Republik - Hanya Ingin Kau Tahu]]
[[Bob AF2 - Cinta Terhalang]]
[[Nubhan - Aku Ada Untukmu]]
[[10 Tanda Angau]]
[[Ulasan Filem Congkak]]
[[Akhil Hayy]]
[[Siti Nurhaliza - Hadiah Dari Hati]]
[[Separuh Akhir AJL 2007]]
[[Aizat AF5 - Sahabat]]
[[Semangat Lagu Raya]]
[[Isu Lagu Indonesia Lagi]]
[[Sajak Sakaratul Maut]]
[[Anuar Zain - Lelaki Ini]]
[[Tahniah juara IKON Asean]]
[[Adakah Strategi Era Berkesan?]]
[[Fabulous Catz - Rimas]]
[[Ulasan Album Samsons - Penantian Hidup]]
[[Konsert AF5 yg busok]]
[[Kan dah jd sensasi]]
[[Kaer - Izinkan Ku Pergi]]
[[Bahana Lagi Utk Mawi]]
[[Debaran Akhir OIAM]]
[[Filem My Heart]]
[[Siti Nurhaliza & Dato' K]]
[[Velvet - Kini Detiknya]]
[[Muzik Malaysia Vs Indonesia]]
[[Mawi Putus Tunang]]
[[Siti Nurhaliza - Transkripsi]]
[[Teruk Sgt Ker Sepet & Gubra?]]
[[Siti Nurhaliza - Biarlah Rahsia]]
[[Album BOB -Hantaran Hati]]
[[Hot Fm VS Era Fm]]
[[Perpecahan Mawi FC]]
[[Rancangan Realiti Tv]]
[[Antara AF & UMNO]]
[[Antara Digi & Maxis]]
[[AF Or MI???]]
[[Konsert AF Tour 2005]]


~[[Isu Semasa]]~

[[Anwar, plzz stop the drama!]]
[[Muzakarah UMNO - PAS]]
[[Protes lebih teruk dari Jom Heboh]]
[[Minta Rakyat Malaysia Bertenang]]
[[Konspirasi @ Realiti]]
[[Politik Malaysia yg Bergelora]]
[[Desakan Agar Paklah Berundur]]
[[Minyak Naik Lagi]]
[[Tun Mahathir keluar UMNO]]
[[Siaran Langsung Sidang Parlimen]]
[[Isu Babi di Kuala Langat]]
[[Hati Ahli UMNO tiada siapa yg tahu]]
[[Biler Pak Lah Nak Paham Bahasa?]]
[[Kabinet Baru Separa Reformasi]]
[[Adakah BN masih relevan?]]
[[Keputusan PRU 12 Yg Mengejutkan]]
[[Kemelut Politik Thailand & Pakistan]]
[[Perkembangan Terkini Jai Network]]
[[Perhimpunan HINDRAF yg memalukan]]
[[Perhimpunan Bersih & Indian Assembly]]
[[DJ Tersasul Tak Masuk Akal]]
[[Alfatihah Utk Adik Nurin]]
[[Perjuangan parti bukan perjuangan individu]]
[[Cadangan Menutup Stesen Minyak Pd Waktu Malam]]
[[Telenovela Altantuya]]
[[Saranan MTUC Mengenai Gaji Minima]]
[[Keputusan Kes Lina Joy]]
[[Bukan Senang Nak Jd Senang]]
[[Terowong Smart, Berkesan?]]
[[Tak daftar undi]]
[[Fitnah Terhadap Dr Asri]]
[[Merakam Tangkapan Khalwat]]
[[Harapkan Pagar tak boleh harap]]
[[Sperma Lelaki Merosot?]]
[[Kemalangan Masih Tnggi]]
[[Hukuman bunuh Saddam Hussien]]
[[Apabila Dr Asri bersuara]]
[[Isu Kenaikan Tol]]
[[Serbu Utk Aibkan Org Lain]]
[[Perhimpunan Agong UMNO 2006]]
[[Pertemuan Tun M & Pak Lah]]
[[Murtad Sbb Cinta?]]
[[Pelarasan Undang2 Khalwat]]
[[Rampasan Kuasa & Semangat Islam Di Thailand]]
[[Kasih Dinilai Dgn Hantaran?]]
[[Kes Lina Joy & Kesannya]]
[[Politik & Bahasa Nadi Bangsa]]
[[Kebebasan blog & seksinya Konsert Pussycat Dolls]]
[[Isu Israel & Lehahnya Kuasa Negara Islam]]
[[Hiburan Lagi Penting Dr Segala2nya???]]
[[Perang Malaysia Bermula]]
[[Budaya Bomoh Dlm Masyarakat Melayu]]
[[Dr M Vs Pak Lah]]
[[Sikap Tak Amik Tahu]]
[[Krisis Mentaliti Parlimen Malaysia]]
[[Perniagaan MLM]]
[[Valentines Day]]
[[Apabila Kepincangan Keluarga Berlaku]]
[[Memperingati Mangsa Tsunami]]
[[Cinta Beralih Arah]]
[[Konflik Lagu Negaraku]]
[[Budget 2006]]
[[Pelaburan Internet]]
[[Pemikiran Jumut Org Melayu]]


~[[Travel]]~

[[Buffet Ramadhan 2008]]
[[Restoran Sari Ratu]]
[[Port View Kota Kinabalu]]
[[
Restoran Orkid Thai]]
[[Buffet Ramadhan 2007]]
[[South Seafood]]
[[Awana Kijal]]
[[Kelapa Bakar]]
[[Sun & Surf Cafe]]
[[Pulau Tioman]]
[[Muara Ikan Bakar Tg Harapan]]
[[Vacation to Kota Kinabalu]]
[[Eyes On Malaysia]]
[[Perangkap Had Laju]]
[[Buffet Ramadhan 2006 @ 1427 H]]
[[Nasi Ambang]]
[[Laksa Shack]]
[[Aquaria KLCC]]
[[Rahsia Bistro]]
[[Kuching]]
[[Buffet Ramadhan 1426 H]]
[[Damai Laut]]
[[Toilet Paling Mahal]]
[[Trip To Kelantan]]
[[London]]
[[Jalan2 Carik Makan (II)]]
[[Jalan2 Carik Makan (I)]]
[[Kek Batik Sarawak]]
[[Langkawi]]


~[[Ekslusif]]~

[[Norman Noor @ Lime]]
[[Video Klip Norman Noor]]
[[Perkembangan Norman Noor]]
[[Temubual Pakcik MMA dgn Budiey]]
[[Malam Norman Noor & Bob AF]]
[[Norman Noor Bitrhday]]
[[Norman Noor di UITM & Tritun]]
[[Norman Noor @ MMU Convocation Dinner 2006]]
[[Norman Noor @ FCM Nite]]
[[Norman Noor @ UNITE]]
[[Diinterview Bersama SM]]
[[Interview Bob AF2]]
[[Memperkenalkan Norman Noor]]


~[[Rakan Blog]]~

[[Sultan Muzaffar]]
[[Fiebie]]
[[Kak Waiem]]
[[Sensasi Selebriti]]
[[Ajami]]
[[Kak Toby]]
[[Maman]]
[[Judd Lair]]
[[ajeem]]
[[Athul]]
[[Abg Bad]]
[[Zimie]]
[[Kak Aidid]]
[[Yasmin Ahmad]]
[[Afdlin Shauki]]
[[Elna]]
[[Shaynina]]
[[Zamil MI]]
[[Raja Pelaut]]
[[Leo Sabri]]
[[Arezeo]]
[[Wenkt]]
[[Resipi Kahwin]]
[[Kelantan Travel]]
[[Jubiez]]
[[Yonna]]
[[Ajeep]]
[[Fiza @ My Baby]]
[[Juandanza]]
[[Klubbkidd]]
[[Budiey]
[[Azuna]]
[[Djemy Jenab]]
[[Kak Munirah]]
[[Saff One]]
[[Matjan]]
[[Dato' Kay]]
[[Ben]]
[[Alpha]]
[[Mr Manager]]
[[Fysal]]
[[Kadir Jasin]]
[[Leo Fantasia]]
[[Faidhi]]
[[Dr Mahathir]]
[[Dr Khir Toyo]]
[[Akma Nurain]]
[[Aznil Nawawi]]
[[Wanny]]
[[Azra]]
[[Najib Zuhdi]]
[[Sizuka]]
[[Dayat]]


~[[Fotopages]]~

[[My Fotopages]]
[[Fiza @ My Baby]]
[[Qayyum]]
[[Kak Waiem]]
[[Aizat]]


~[[My Download]]~

[[Muat Turun - Kerepek]]
[[Jiwang]]
[[Jiwang Torrent]]


~[[My Favourite Links]]~

[[Friendster]]
[[My Space]]
[[Hi 5]]
[[MMU]]
[[Malaysia TV]]
[[Virtualfriends]]


~[[My Favourite Newspaper]]~

[[Berita Harian]]
[[The Star]]
[[Utusan]]
[[Harian Metro]]
[[Malaysiakini]]
[[Mstar]]


~[[My Online Banking]]~












Jenguk blog ni




Anda Penjenguk Yang Ke:
Free Web Counter

(Sejak 25 Januari 2006)



The Advertising Network





CONTACT


Contact Me
If you want to be updated on this weblog Enter your email here:


CREDITS



Rainbow

rss feed
advanced web statistics