Saturday, June 17, 2006
Budaya Bomoh Dlm Masyarakat Melayu

Assalamualaikum........

Hari ni aku nak citer sikit psl bomoh. Hahaha. Tetiber jer aku nak citer psl bomoh ni. Sebelum tu, aku nak ucap syukur ke hadrat Allah S.W.T kerana exam sem lepas aku telah lulus termasuk 2 paper yg aku gamble amik masa kene keracunan makanan ari tu.

Berbalik kepada citer bomoh ni, ramai yg anggap kerjaya sebagai bomoh adalah sesuatu yg menjijikkan. Aku iktiraf bomoh ni seperti tabib cina dan selagi bomoh tu takder guna makhluk lain (syirik), aku akan menggunakan khidmat bomoh ni sebagai suatu alternatif kepada doktor. Perlu diingat tidak semua bomoh adalah syirik. Ada yg menggunakan kalamullah sebagai suatu penawar utk sesuatu penyakit dan kita sebagai seorang hamba Allah mestilah berpendirian yg setiap penawar tu adalah dtg dr Allah dan bukannya sbb doktor or bomoh or tabib cina. Kala ni ramai yg ckp, beliau sembuh sbb ada doktor yg bagus tanpa berkata yg ini sumer kententuan tuhan. Kalau u all pernah jumpa anak didik Dato' Harun Din, u all mesti tau yg dorang menggunakan air mineral dan membaca beberapa potongan ayat Quran (depends pd penyakit) pada air tersebut. Aku selalu gak la menemui anak didik Dato' Harun Din utk meminta air penawar dan aku anggap mereka juga seperti bomoh juga tp lebih berlandaskan kepada Islam.


Seorang bomoh menjalankan kerjanya

Perlu diingat banyak bomoh yg menggunakan ilmu hitam dan menggunakan mahkluk lain dan ini sudah tentunya mendatangkan syirik dan boleh merosakkan akidah. Aku ada baca Kosmo Ahad (akhbar feveret aku tp ti seng kata akhbar tak kualiti...:D). Dlm muka depan akhbar tersebut ada cerita pasal bomoh yg boleh mengetatkan dara. Rata2 yg dtg menemui bomoh pulih dara ini adalah pelajar IPT yg kebanyakannya UITM (This is fact ok, pelajar UITM jgn emo laks). Kaedah yg bomoh tu lakukan utk mengetatkan dara sungguh menjijikkan hinggakan ada satu kaedah ni adalah berdasarkan berapa kali pasangan perempuan ni menghisap kemaluan lelaki yg pernah melakukan hubungan seks dgn mereka. (hope u all open). Kalau bomoh jenis ni, aku tak pasti sama ada mereka syirik atau tidak tetapi kalau ikut objektif utk pulih dara ni iaitu menyembunyikan rahsia perempuan yg pernah melakukan hubungan seks ni drpd bakal suami, aku yakin ini sudah menimbulkan syubahah.

Satu lagi kes ialah banyak bomoh menggunakan hantu utk menunaikan hajat org. Ini sudah tentu bertentangan dgn ajaran Isam. Ada satu kes (perlu dirahsiakan), seorang bomoh yg berasal dr sebuah negeri (juga perlu dirahsiakan) memasukkan roh hantu raya kepada seorang wanita utk menunaikan hajat wanita ini yg ingin menjatuhkan kuasa musuh beliau. Astahgfirullah! Sehingga begitu sekali usaha wanita ini utk menikmati dunia. Biasalah, masyarakat melayu ni penuh dgn sikap dengki sesama mereka (this is fact also). Kes2 seperti bomoh pulih dara dan bomoh masukkan hantu raya sebeginilah yg telah menjatuhkan kredibiliti bomoh tu sendiri dan menganggap golongan bomoh ni adalah bertentangan dgn ajaran islam.

Watever pun, secara kesimpualannya, berhati2lah apabila ada ingin memilih bomoh. Memang ramai bomoh kat Malaysia ni especially kat kampung2. Yg penting niat kita sbb apa nak gunakan khidmat bomoh ni. Lagi satu perlu diingat juga, jgn diskriminasi golongan bomoh ni dgn menganggap sumer bomoh adalah haram. Bomoh yg haram adalah apabila ada unsur2 syirik dlm kaedah rawatan dan juga niat rawatan yg boleh menimbulkan syubahah.

Wallahuaklam.

*Bomoh siam adalah bomoh yg paling  kuat sampai leh bunuh org tu. Huhu ~menggerunkan~*


Posted at 01:35 pm by Faiz Nordin

soscode
June 15, 2010   11:58 AM PDT
 
Salam Semua, kepada sesiapa yg tahu mcm mana nak contact bomoh kt btg kali tu, harap dpt email kan kepada saya ke soscode@gmail.com. X-Gf kalau ade tlg email kan pada saya..t.kasih
suzie
June 15, 2010   04:26 AM PDT
 
to: X gf , rizal and wani tolong emailkan saya no dan cara nak pergi ke bomoh batang kali tu.. saya amat amat memerlukannya.. tunang saya hampir nak memutuskan pertunangkan kami..
email saya : suzzieim@yahoo.com
Rizal
June 14, 2010   06:45 PM PDT
 
x-gf: kalau nak jumpa bomoh kat batang kali tu bila2 masa pun boleh ke? maksud saya, disebelah pagi, petang boleh berjumpa dia tak?
kura
June 14, 2010   01:44 PM PDT
 
ada sesiapa yg tau bomoh asli di sabah atau sarawak, sila email kat saya: toralisan@yahoo.com

amat memerlukan pertolongan.

tima kasih..
Hamba ALLAH
June 14, 2010   03:18 AM PDT
 
BUAT KWN2 XPAYAH LA BOMOH2 NI. MOHON SAJA PADA YANG ESA
X-gf
June 13, 2010   10:41 AM PDT
 
p/s : Wan klau awk nak no fon tu, awk bg email awk dulu..nanti sy bg direction g sana.
wani
June 12, 2010   11:29 PM PDT
 
pls anyone minta tolong anybody tlg bagi info pasal bomoh kat btg kali itu. urgent . email saya jerrysasha@yahoo.com.my PLLLLLLLLLLLLZZZZZZZZZZZZZ urgent sgt.
RIngo
June 12, 2010   10:25 PM PDT
 
Sesapa yg ada contact utk bomoh siam or bomoh asli yg terbukti power dan berkesan sila la sms saya 0169482006 or email litmusdevil@yahoo.com. URGENT need help
Fifiey
June 12, 2010   07:21 PM PDT
 
i dah call TOK RIMAU.... dia tak letakkan amount untuk pengeras....dia ckp semua tu terpulang pada individu nak bg berapa kat dia... unless kita ada ambik barang kepunyaan dia... so dia berhak letakkan harga untuk brg kepunyaan dia... yang mengatakan TOK RIMAU letak syarat pengeras sampai beribu2 tu bohong... fitnah semata2...
wan
June 11, 2010   08:14 PM PDT
 
xgf tolong kasi no bomoh btg kali /anak murid dia ke pd sy 0133692844
wan
June 11, 2010   08:13 PM PDT
 
xgf tolong kasi no bomoh btg kali /anak murid dia ke pd sy 0133692844
wan
June 11, 2010   08:09 PM PDT
 
boboi dn citi tlg sms no bomoh perak tu pd sy 0133692844
AnneC
June 11, 2010   03:42 PM PDT
 
Salam teman teman tolong bantu saya dengan ikhlas pls :-
Boleh kasih tak bomoh ya betul betul boleh buang susuk jarum emas juga kita nampak benda itu keluar. Dah banyak tempat pergi orang tipu saya, bila xray masih ada lagi belum kelua. Email : linn09-abdullah@hotmail.com
X-gf
June 9, 2010   06:24 PM PDT
 
Bomoh kt btg kali tu Islam,jgn risau xde unsur2 yg meragukan lg setakat ni..Bayaran pun seikhlas hati je..
X-gf
June 9, 2010   06:21 PM PDT
 
Rizal, sy dah bg info pasal bmh kt btg kali tu..tryla..setakat ni sy berubat kt situ mmg mujarab
Rizal
June 9, 2010   05:34 PM PDT
 
TO ALL: sesiapa yang ada alamat/contact number bomoh di perak atau di batang kali tu, tolong berikan. email: rsah@hotmail.com. perlu segera sebelum terlambat.
Rizal
June 9, 2010   11:18 AM PDT
 
xgf: boleh bagi address dia? thanks anyway.
Rizal
June 9, 2010   11:15 AM PDT
 
X-GF: boleh bagi address dia. thanks anyway.
codep
June 8, 2010   07:57 PM PDT
 
xgf: btul ke bomoh btg kali tu mujarab? Islam ker?
X-gf
June 8, 2010   02:18 PM PDT
 
Rizal awk try la jmp bomoh kt batang kali...klau niat kita baik, mmg cepat berkesan kt bomoh ni
Rizal
June 8, 2010   01:38 PM PDT
 
Minta tolong, masalah dengan teman wanita berbangsa cina yang dapat halangan dari keluarga untuk memeluk islam. ada cara atau bomoh yang boleh bagi penunduk. email: rsah@hotmail.com
Sarsabila
June 7, 2010   10:39 AM PDT
 
ni emel sy..parizhilton83@yahoo.com
kura
June 6, 2010   09:19 PM PDT
 
saya akan ke sabah bulan july, minggu pertama.. teramat sangat perlukan info dukun di sabah..

kura
June 6, 2010   09:19 PM PDT
 
saya akan ke sabah bulan july, minggu pertama.. teramat sangat perlukan info dukun di sabah..

kura
June 6, 2010   09:10 PM PDT
 
masih lagi belum dapat info bomoh orang asli... sigh!
anwar
June 6, 2010   03:04 PM PDT
 
tq abg kat perak. segala usaha abang telah menggembirakan saya. tq . kepada yang lain kalau betul nak berubat dengan bomoh, pergi lah kat aBANG KAT PERAK TU. nak contact no tlg tinggalkan email atau contact no
emma
June 6, 2010   11:41 AM PDT
 
kura..tgk email pls..
sarsabila..bg email or cntck no klu bleh.
Sarsabila
June 5, 2010   04:11 PM PDT
 
Plzz anyone help me...bg info pasal bomoh di perak tu..
emma
June 5, 2010   01:13 PM PDT
 
kura.. baca email dr saya k.
Sarsabila
June 4, 2010   03:24 PM PDT
 
Betul ke bomoh kt Perak tu hebat? Orang asli/siam? plzz anyone explain...i need ur help coz i bercadang nak ke sana.Perak area mana tu?
unknown
June 3, 2010   10:58 PM PDT
 
Bomoh are a real BASTARD..Theyhave no ballsss..THEY ARE MOTHER FUCKER..SON OF A BEACH....


BOMOH R BASTARDS...
unknown
June 3, 2010   10:58 PM PDT
 
Bomoh are a real BASTARD..Theyhave no ballsss..THEY ARE MOTHER FUCKER..SON OF A BEACH....


BOMOH R BASTARDS...
TOK RIMAU
June 3, 2010   01:57 AM PDT
 
salam kepada pembaca2,,sy tok rimau dari gelang patah,kepada pemfitnah2 terutamanya yg ckp dah habis dekat 5 ribu dgn saya tu sila tampil kehadapan,jangan jadi pengecut cakap2 belakang,sengaja buruk2 kan sy,,fitnah yg bukan2,makin didiam kan makin menjadi golongan penipu ni,harga sya ada standard sendiri,,sy bukan duduk asap2 saja,saya tak pernah pakse sesiapa bayar jumlah2 tertentu,kalau bg rm10 pun sy tlg,ilmu sy guna bukan sebarang2,kalau benar polis bukit aman sedang awasi saya,,bagus lah,,dah tentu orang ramai selamat jumpa saya sebab ada polis awasi sy,tapi sy ingin tegaskan disini kepada pemfitnah2 sy terutama yoyana,boy,boboy@ sobri b.*****,,berhentilah fitnah2 sy atau sy akan ambil tindakan makhamah melalui peguam sy,untuk khairie yg komen habis 5 ribu dgn sy tu jgn jd pengecut nak menyamar kat blog ni,,jd lelaki bukan jantan,sy belum pernah terima bayaran 5 ribu dari sesiapa disini,dan yg kata saya minta sampai 4 ribu pun sama,,jgn jadi pengecut ckp belakang2,ckp depan2,untuk khidmat sy tak tentukan harga khusus,,hanya untuk barang2 tertentu ada yg sampai 8 ribu,itu barang saya,hak milik sy,,dan tentulah suka hati sy nak jual berapa pun,,kalau tak mampu tak perlu beli,saya tak pernah pakse pun orang beli,jadi ia tak perlu di jadikan isu,sesiapa yg datng jumpa saya akan tahu kebenaranya,kalau setakat baca komen penipu2 ni memang orang akan pikir negatif,tanya sy sendiri,sy bukan penakut,penipu atau pengecut,bg sesiapa yg paham tentang ilmu pengasih pelet trtinggi boleh dapatkan khidmat sy di talian 0173555700,bg yg tak paham tentang ilmu pengasih@paranormal tak perlu hubungi saya,saya tak mahu berurusan dgn org yg bodoh sombong lagi,bagi yang dah brjaya dgn rawatan sy sbelum ni,sy ucapkan ribuan terima kasih.dan jangan menilai sy dari orang lain(pemfitnah di blog)tapi nilaikan sendiri dari diri anda.kalau anda(penipu2 di blog)tak puas hati dgn sy,sila hubungi sy terus dan bg tahu apa masalah anda.sy belum pernah buat masalah dgn orang ramai,jangan sengaja nak buat tuduhan tak berasas,GUNA AKAL YANG WARAS UNTUK MENILAI,SALAM
lasik
June 2, 2010   10:49 PM PDT
 
you all tak ada alamat bomoh asli di sabah atau sarawak ke?
kasi lah tahu alamat dia.. isteri saya kene buat orang sampai tergila gila kan dia..
zarith
June 2, 2010   06:04 PM PDT
 
x-gf..can u help me..bg i no.bomoh dkt btg kali tu..coz quite diff i nk g perak..tlg eh??email sy:silent_girlie@yahoo.co.uk
kura
June 2, 2010   01:51 AM PDT
 
toralisan@yahoo.com
x-gf
June 2, 2010   01:51 AM PDT
 
Kura..pe email awk?
kura
June 2, 2010   12:58 AM PDT
 
xgf: awak boleh email saya tak?
x-gf
June 2, 2010   12:27 AM PDT
 
Sorry dah lama sy x online..Sy dah jumpa bomoh area btg kali tu..memang hebat, mujarab la dgn sy.dah 4 kali sy jumpa..last2 xbf sy terus ajak sy nikah...bomoh ni cuma bleh tolong org yg btul2 teraniaya saja...Nak jumpa bomoh ni payah skit..Cuna sy nak bgtau kita kena betul2 sabar klau nak berubat dgn dia, sampai pkul3pagi baru sy dpt balik umah..jenuh menunggu turn...
khairie
June 1, 2010   11:13 PM PDT
 
bomoh kat perak tu betul ke bagus. sesiapa yang pernah berubat dgn dia pls contact saya. dia hebat mcm mana. saya ada masalah dgn kekasih saya. pls tolong. saya tak nak buat silap mcm dgn bomoh kat gelang patah tu. habis duit saya aje tapi kesannya takde.Pls any kind souls out there tlg tinggalkan komen or pls contact me.Saya rasa kalau kekasih saya tinggalkan saya mesti saya bunuh diri. saya dah habis dekat 5 ribu dgn kat johor tu. pls saya taknak ulangi kesilapan saya.plsssssssssss help
susy
June 1, 2010   10:48 AM PDT
 
terima kasih kepada yang membantu disini.ingat walau abag kat perak tu hebat,tapi semua bergantung kepada kuasa allah. thanks abang perak
Name
May 31, 2010   06:35 AM PDT
 
bahaya betul korang ni...
dah ada komplot fitnah2 dan busuk2kan orang lain..ni kes sakit ati lah tengok orang lain lebih sikit.x baik fitnah orang sesuka ati,korang tu kot menyamar dan buat komplot..allah lebih mengetahui..
bomoh sentul chandran
May 31, 2010   04:42 AM PDT
 
bomoh sentul chandran


sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk


david
May 30, 2010   10:09 PM PDT
 
saya david dari n9. saya ucapka terima kasih kat bomoh kat perak itu. kalau sesiapa nalk contact no dia tlg tinggalkan email atau hp no. SIMPLE BUT FULLY LOADED BEB!!!!. TAK CAYACUBALAH YANG SAYA SUKA CAJ DIA IKHLAS DAN MURAH PULAK ITU. SEMUA JENIS KAUM DAH JUMPA DIA. KEPADA ABANG KAT PERAK ITU RIBUAN TERMA KASIH. MEMANG ABANG HEBAT.
kura
May 28, 2010   04:20 AM PDT
 
Xgf: my email address: toralisan@yahoo.com

emma: awak email saya ye? alamat email : toralisan@yahoo.com

di situ kasi nombor talipon sekali .. jika boleh
emma
May 27, 2010   02:21 PM PDT
 
hello
sesiapa yang ada alamat, contack no atau kenal mana2 bomoh kat sabah..tolonglah bagitau saya. saya sangat2 perlukan pertolongan skrng ni..
Yathavan
May 27, 2010   11:18 AM PDT
 
ct & boboy boleh email no phone bomoh kat perak tu?yathavan83@yahoo.com.my
zarith
May 27, 2010   10:57 AM PDT
 
to citi or boboy..ni email sy.. silent_girlie@yahoo.co.uk
tlg ye..tq
zaid
May 27, 2010   09:20 AM PDT
 
citi, nnti email phone no. bomoh kat perak tu-pyaar53@yahoo.com
citi
May 26, 2010   11:00 PM PDT
 
kalau sesiapanak contact no bomoh kat perak tu pls tinggalkan email or phone number. bomoh tu larang sayapostkan number dia.
citi
May 26, 2010   10:59 PM PDT
 
kalau sesiapanak contact no bomoh kat perak tu pls tinggalkan email or phone number. bomoh tu larang sayapostkan number dia.
zaid
May 26, 2010   09:32 AM PDT
 
ct & boboy boleh email no phone bomoh kat perak tu? Saya amat memerlukan pertolongan
zaid
May 26, 2010   09:03 AM PDT
 
Saya ada selisih faham dgn sorang member bukan melayu. Kalau sesiapa boleh tolong suggest bomoh yg kuat bagi dia lembut hati. Seblm ni dah cuba tapi tak ada kesan. Bomoh siam pun boleh. Saya benar2 buntu ni. Email saya pyaar53@yahoo.com
zarith
May 25, 2010   02:28 PM PDT
 
hye..sy ingin minta bantuan..cik ct or boboy tlg pm sy alamat or no fon bomoh perak tu,,blh??coz sy nkbrubatkn utk bakal suami.ssh ati btl ble die tergila2kan perewmpuan yg nk kn die,,tp gune cara kotor..tlg yee..
linie
May 24, 2010   11:14 PM PDT
 
sy dh tinggalkan mail add...contact no x leh bg kat tmpt t'buka mcm nie...hrp awak fhm...
CITI
May 24, 2010   06:46 PM PDT
 
linie pls tinggalkan contact no. saya takut kalau awakmenyamar ( bomoh gelang patah )
zaza
May 24, 2010   05:48 PM PDT
 
hye..saya zaza..sy berminat nak taw pasal bomoh d perak n batang kali tu,,coz sy dgn tmn lelaki nk kawen thn ni,,tp die dh terkena bomoh siam dgn sorang girl ni,,die automatic benci sy..sampai abaikan famly..dh pnt uasaha sane sini,,tp xde hasil..blh tlg x bg alamat bomoh d perak n btg kali tu secepat mungkin..tq
linie
May 24, 2010   05:36 PM PDT
 
tp nape komen si nisda@isteri puas hati tue mmg mcm dia puas hati sgt ek??btl ke bomoh gelang patah tue??pening2...
empty
May 24, 2010   05:18 PM PDT
 
boboy & citi tlg smskan nombor h/p bomoh kat perak tu kat nombor sy 014-8311959
empty
May 24, 2010   04:44 PM PDT
 
boboy & citi tolong smskan pada sy nombor bomoh kat perak tu.sy memang ada problem..pasal bomoh gelang patah tu,sy pun hampir2 tertipu.dia minta sy sampai rm4000, lepas tu sy kata tak de duit,dia pujuk sy macam2, suruh bayar sikit2..lepas tu sy kata tak jadi berubat dengan dia,dia hantar email mcm2 kat sya.num h/p dia pun sering bertukar2.tak tetap.klu ada yg kata dah jumpa tu sebenarnya dia sendiri yg menyamar guna nama lain ( pd pendapat saya sahaja)
linie
May 24, 2010   02:26 PM PDT
 
citi...plsz contact me...i really need it...kilatplaka@yahoo.com
citi
May 24, 2010   02:16 PM PDT
 
bomoh kat perak tu memang hebat.
sesiapa nak jumpa tlg bgtau. Bayaran pulak ikhlas betul. kalau nak tinggalkan no telepon/ email
linie
May 24, 2010   02:15 PM PDT
 
boboy...email sy..kilatplaka@yahoo.com
boboy
May 24, 2010   08:09 AM PDT
 
linie jgn kena tipu sudah. saya dah berubat kat tempat lain. lagi murah dan berkesan. nanti sayaemail atau sms kat awak. tlg tinggalkan contact no atau email. ramai yang kena tipu dgn bomoh kat gelang patah tipu cuma mereka tak berani nak cakap. bomoh tu ugut nak hantar san tau lah itulah inilah ..... Jangan terkena itu aje nasihat.
Pasal Bomoh yang saya jumpa hanya sekali inikat Perak. Memang hebat. Semua masalah saya selesai.
Tak rugi dan memang berbaloi. Ramai yang dah jumpa dia tapi dia melarang kami untuk publisitikan nombor dia. hanya yang betul betul memerlukan dia suruh bagi. Terpulang lah .... kalau nalk nanti saya bagikan
nazz
May 24, 2010   12:56 AM PDT
 
Hi guys, sorry my malay is not good enough. Wonder any kind soul here can give contact info of any bomoh. I need to solve my relationship problem. My email is mohdnasirg@gmail.com.
Pls help me.
Thanks
linie
May 23, 2010   09:09 PM PDT
 
boboy...leh tau ape kes dia??sy nk gi jmpe dia rabu nie...dh book tiket flight pun..ish...camne nie..ade gak yg kata dia mmg mahal giler...tp ade x kata x...entah la..
boboy
May 23, 2010   05:43 PM PDT
 
tak tahulah saya bekas polis terdengar kawan kawan kat bkt aman itu bercerita.
Zaimi_rpz
May 23, 2010   11:55 AM PDT
 
kawan saya dah pegi jumpa bomoh gelang patah tuu..katanya cekik darah.bayar mahal tapi takde hasil..wallahu'alam

nasib baik laa aku ni memg jenis pokaii,
xde duit byk nk g jumpa dia
linie
May 23, 2010   10:58 AM PDT
 
boboy...btl ke polis bukit aman tgh awasi dia??mane awak dgr cite tue??sy pun br nk pegi b'ubat dgn dia...klu btl..takut la camni...
boboy
May 23, 2010   07:48 AM PDT
 
bomoh kat gelang patah itu betul ata tidak, sesiapa yang tahu tolong bagitau . yang saya dengar polis bahagian bukit aman sedang awasi dia. pls bgtau urgent pasal saya nak berubat dgn dia dan bayaran yang di minta itu tinggi sampai saya dah buat loan degn bank . pls sesiapoa yang tahu tlg bagitau demi nama Allah
empty
May 22, 2010   07:33 PM PDT
 
to x-gf..sy memang teraniaya sebab tu sy minta num bomoh tu..awk blh hntr num hp pembantu tu kat email sy fariez1603@gmail.com
empty
May 22, 2010   07:29 PM PDT
 
TO X-GF..sebab sy teraniaya lh sy perlukan number tu..sy nie dh rata2 cari bomoh..kena tipu pun pernah
empty
May 22, 2010   07:27 PM PDT
 
sebab sy teraniaya lh x-gf..sy dh puas cari bomoh nie..kena tipu pun dh pernah..
X-gf
May 22, 2010   03:00 PM PDT
 
no bomoh xde..no pembantu dia adela tp sy xbleh bg sebarang org...klau betul2 teraniaya baru bomoh tu bleh ubatkan...
empty
May 21, 2010   11:25 PM PDT
 
to x-gf..blh bg tak num hp bomoh btg kali tu..sy nk g jumpa
Xgf
May 21, 2010   07:26 PM PDT
 
Ye le cik emma...kena la jumpa baru dia bleh ubatkan.jgn risau, bayaran seikhlas hati je..klau nak amik minyak or buang jin/saka baru la lain caj nyer
emma
May 21, 2010   01:25 PM PDT
 
xgf..klu nak berubat ngan dia mst dtng sendiri jumpa dia ke?
Xgf
May 21, 2010   12:24 PM PDT
 
Kura, awk bg email awk...nanti sy bg no sy..Bomoh kt Btg Kali ni bleh bg seikhlas hati...melainkan klau nak buang saka atau amik minyak cenuai..lain la harganya.Minyak yg haram di sisi agama dia xbuat.
emma
May 21, 2010   11:42 AM PDT
 
kura.. kat sabah ke? mcmna nak hubungi awk? sy pn ada mslah gak ni yg perlu pertolongan.
kura
May 21, 2010   06:25 AM PDT
 
i maksudkan Xgf bukan X gd.. maaf
kura
May 20, 2010   08:10 PM PDT
 
X gd, awak boleh kasi saya email address atau nomber talipon? saya nak hubungi awak tentang bomoh batang kali tu..

tolong..
Xgf
May 20, 2010   07:26 PM PDT
 
Bomoh kt Batang Kali tu hebatla...aku dah g..
Susy
May 19, 2010   11:44 PM PDT
 
Gf, saya tunggu fed back dari awak. maaf saya tak buka blog ni pagi tadi. please sms me
susy
May 19, 2010   02:41 PM PDT
 
ni email dan no phone saya
0162233316
arish2asdrei@gmail.com
X-gf
May 19, 2010   12:15 PM PDT
 
Susy bg la email/no fon secepat mungkin coz sy memang nak g mlm nih..nanti sy msg no pembantu tok batin tu...
X-gf
May 19, 2010   12:12 PM PDT
 
Sy memang ade no pembantu bomoh tu..klau Susy nak g sana, blehla g sekali...Malam ni sy nak g.bgla email/no fon..
susy
May 18, 2010   09:43 PM PDT
 
X-gf dapat info dari mana, please la carikan tempat dan no phone ker.susy memang perlukanya
X-gf
May 18, 2010   07:24 PM PDT
 
Bayaran pun xmahal kt ctu...seikhlas hati je
susy
May 18, 2010   05:06 PM PDT
 
sapa ada alamat kat batang kali tu kongsi2 la
X-gf
May 18, 2010   12:33 PM PDT
 
Aku ade dgr bomoh org asli kat Batang Kali tu hebat sgt...betul ke? Ade x sape2 kt cni yg penah try berubat kat cna?
kura
May 18, 2010   05:10 AM PDT
 
ader sesiapa yg tau alamat atau kampung atau nombor talipon bomoh asli di sabah ataupun sarawak?
I_ma
May 14, 2010   07:00 PM PDT
 
Belum lg kot..kena sabar n yakin..awk email la sy bleh kita kongsi pendapat..aus_lee@yahoo.com
farahana
May 14, 2010   04:08 PM PDT
 
dh...tp mcm xde ape2 pun lg...
I_ma
May 14, 2010   11:41 AM PDT
 
Farahana awk dah penah g jmp bomoh kt gelang patah tu ke?
farahana
May 13, 2010   09:41 PM PDT
 
blh caye ke x sebenarnye bomoh kat gelang patah tue??confuse aku...
farahana
May 13, 2010   09:41 PM PDT
 
blh caye ke x sebenarnye bomoh kat gelang patah tue??confuse aku...
I_ma
May 13, 2010   03:12 PM PDT
 
Memangla semua org nak duit..tapi klau berkesan, dah tentula kena harganya.Klau kesan/hasil bagus, duit pun kena la lebih juga...
boy
May 12, 2010   03:39 AM PDT
 
pandaila bomoh gelang patah menipu korang...semua nak duit jer
I_ma
May 10, 2010   12:22 PM PDT
 
Bomoh kat Gelang Patah tu hebat...dia khusus kpd pengasih...datang dulu, tengok n baru faham...aku dah g sana..so far ok berubat dgn dia...aku bg seikhlas hati je..aku bg xbyk manapun rm30 je..tapi memang ada charge tertentu klau kita amik barang...nak dpt barang2 bukannya senang, standardla ikut harga dia.
boboy
May 9, 2010   03:31 AM PDT
 
gua tak cakap mahal, memang diA GUA TGK BAGAUS TAPI TENGOKLah BARANG YANG HANG NAKGUNO . SETAKAT AKU RAWAT DENGN DIA ok ( bomoh gelang patah )
joe QuantOwn
May 7, 2010   03:15 PM PDT
 
aku dpt hutang ngan diskaun,memang berbaloi,sepupu aku pun penah pegi sane gak,mane de byaran khusus?sape nak ape dan macm mane ikot pilihan.berbeza lah barang2 dia guna..sape pernah pegi mesti dah tengok kan barang2 dia guna.cakap2 tak guna.pegi lah tgok sendiri,esok 1 lg membe aku pegi gelang patah
yus
May 7, 2010   11:59 AM PDT
 
btl ke dia charge mahal??dia ade suruh ke sana x??i mean mcm msg hr2 tnye bila nk dtg??dia x kasi diskaun ke??mahal la klu 1k ke atas kan...
boboy
May 7, 2010   12:30 AM PDT
 
Tak tahulah nampak macam betul api cajnya memang mahal kalau setakat baah satu ribu itu jgn haraplah
( Bomoh gelang patah )
nasir aziz
May 6, 2010   08:53 PM PDT
 
Tobat lah banyak2 kepada yang mencari-cari bomoh orng asli dan bomoh siam tu.
Kita kan orang Islam cuba selesaikan masaalah cara islam.Takut lah dengan dosa dari Allah.Islam tu sebenarnya cara hidup.Semua masaalah ada jalan penyelesaian secara Islam,Insyaallahh.
from nasiraziznasir@gmail.com
yoyana
May 6, 2010   06:28 PM PDT
 
Ada sesape kt cni dah penah berubat dgn Tok Rimau kt Gelang Patah tu? Betul ke dia terer? Mahal x service charge kt Tok Rimau ni?
yoyana
May 5, 2010   11:50 AM PDT
 
sesiapa yang tahu bomoh yang bleh wat utk kaum sejenis area penang dan perak.sms saya kat no ni 0125767167
dan sesiapa yang tahu pasal bomoh sakai ke leh g info pada saya.
kekasih org
May 4, 2010   05:39 PM PDT
 
charming gf...017 la...bkn 012...sorry2...
CharmingGF
May 4, 2010   04:18 PM PDT
 
hai kekasih org.....
betul ker no contact awak ni????
apsal bl sy sms....yag membalas tu kata silap org......
kekasih org
May 4, 2010   11:21 AM PDT
 
charming gf...contact sy...0124552967...
isteri puas hati
May 4, 2010   04:38 AM PDT
 
HAI SY NISDA DARI PAHANG,DAH LAME TAK SINGGAH BLOG NIE???
SORY LAH TAK KAN NAK BG NO KAT BLOG..SAYA DAH BERSUAMI..TEMPATNYE DI JOHOR, GELANG PATAH,0173555700
Charming GF
May 3, 2010   04:41 PM PDT
 
Nisda...nak tnye...bomoh Tok Rimau tu kat mana ek???
CharmingGF
May 3, 2010   03:32 PM PDT
 
Ada sape2 tahu atau ada contact bomoh area penang yang power untuk selesaikan masalah kekasih diambil orang?????plezzz.........
hadi
April 29, 2010   04:14 PM PDT
 
4 bomoh dah awak jumpa tapi x berhasil gak yer??erm...
insan bosan
April 29, 2010   02:42 PM PDT
 
kenape dah berbulan tak jadi ape2??
dah penat turun naik siam..cukup lah empat bomoh siam aku jumpa.dah pokai tahap cipan...
cari bomoh
April 29, 2010   02:08 PM PDT
 
fa..kat gelang patah...sy nk gi tp xde teman..ermm ape2 mail sy kat kilatplaka@yahoo.com
Zila
April 29, 2010   01:01 PM PDT
 
ni no bomoh siam d tumpat yang aku kenal..masalah lesbian.gay @ normal
012 967 2958-Ayoh
fa
April 29, 2010   12:20 PM PDT
 
fa,dapat info dari seseorang, tapi dia tak bagi tahu detail la kat fa.cari bomoh nak ajak fa g johor kat mana tu
hadi
April 29, 2010   08:28 AM PDT
 
fa awak tau bomoh kat kajang?
cari bomoh
April 28, 2010   11:13 PM PDT
 
fa...awak dok katne??jom gi johor same nk??
fa
April 28, 2010   05:18 PM PDT
 
toyol,kat mana yang awk kata bnyak bomoh tu, tak nmpak pun
fa
April 28, 2010   05:17 PM PDT
 
sapa pernah g kat bomoh sakai area kajang
cari bomoh
April 27, 2010   05:46 PM PDT
 
nisda@isteri puas hati...plszzz ye call sy klu dpt msg nie...0124552967
cari bomoh
April 27, 2010   02:46 PM PDT
 
nape bomoh tue x nk angkat tepon???nisda...plszzz helo me ASAP...
cari bomoh
April 27, 2010   02:01 PM PDT
 
nisda@isteri puas hati...tlg bg no contact awak ye...urgent...klu blh sy nk awak temankan sy pegi jmpa bomoh tue...nama sy sue...
cari bomoh
April 27, 2010   01:03 PM PDT
 
nida@isteri puas hati...blh bg no contact awak x??
bomoh sentul chandran
April 22, 2010   05:27 PM PDT
 
bomoh sentul chandran
August 20, 2009 08:18 PM PDT

sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk


bomoh sentul chandran
April 22, 2010   04:56 PM PDT
 
bomoh sentul chandran
August 20, 2009 08:18 PM PDT

sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk


bomoh sentul chandran
April 22, 2010   04:53 PM PDT
 
bomoh sentul chandran
August 20, 2009 08:18 PM PDT

sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk


Fadzly
April 21, 2010   07:10 PM PDT
 
sesiapa ingin menolong keluarga malang yang terkene buatan orang Siam dan Sakai ni sila email saya fadzly_adzhar@yahoo.com
Fadzly
April 21, 2010   12:44 PM PDT
 
Keluarga aku terkene buatan orang hampir 20 thn. Sampai skrg masih mederita sakit ...terkene bomoh siam...dan orang Sakai. 0172533174
zul
April 20, 2010   05:39 PM PDT
 

Perlukan bantuan... saya telah ditipu oleh seorang wanita... setelah berbagai janji dibuat olehnya.. dia tinggalkan saya... saya betul2 tertekan... harap2 siapa2 yg boleh bantu.. hubungi saya... yazichigo@gmail.com/0126375675
zul
April 20, 2010   05:39 PM PDT
 

Perlukan bantuan... saya telah ditipu oleh seorang wanita... setelah berbagai janji dibuat olehnya.. dia tinggalkan saya... saya betul2 tertekan... harap2 siapa2 yg boleh bantu.. hubungi saya... yazichigo@gmail.com/0126375675
zul
April 20, 2010   05:37 PM PDT
 
Perlukan bantuan... saya telah ditipu oleh seorang wanita... setelah berbagai janji dibuat olehnya.. dia tinggalkan saya... saya betul2 tertekan... harap2 siapa2 yg boleh bantu.. hubungi saya... yazichigo@gmail.com/0126375675
Stelselv
April 19, 2010   12:47 AM PDT
 
I need a good bomoh too, who can do long distance magic.. a bomoh with an email add, maybe.. thanks
isteri puas hati
April 17, 2010   09:02 PM PDT
 
SAYA NISDA DARI PAHANG,SAYA DAH JUMPA BOMOH YANG POWER,SEMUA ILMU DIA ADA..ILMU SIAM ,ILMU ORANG ASLI,JAWA KUNO,SUNDA,MEMANG MANTAP,TAK PERLU JUMPA 1O ORANG BOMOH..NI SAYA TOLONG KONGSI KAN.
PENGAMAL TRADISIONAL HARIMAU SENGKALI,TOK RIMAU(0173555700)
CAKAP JE NISDA PAHANG BAGI NO FON..
JANGAN JADI MACAM SAYA DULU SELALU BUANG MASA KE SINI SANA MEMBAZIR..DIA BUAT SAMPAI MASALAH SELESAI..SALAM
boyz
April 11, 2010   11:55 PM PDT
 
ticket ape?
tata
April 7, 2010   05:44 AM PDT
 
need help urgently,anak bfren saya tak suka kan saya,ada sesiapa yg boleh bantu,bfren saya takkan kahwin dgn saya selagi anak anak dia tak terima saya.
CharmingGF
April 5, 2010   05:52 PM PDT
 
Boler caye ker suma nie???? Ada yang dah try contact no bomoh siam ni tak???? Kalau ada, share ar kesahihannya.....
i'm torn
March 29, 2010   11:48 AM PDT
 
klau ade sape2 yg kenal mana2 bomoh yg hebat kt area selangor plzz email sy..aus_lee@yahoo.com..tolongla, sy perempuan teraniaya oleh lelaki yg bertopengkan syaitan
jessy
March 25, 2010   01:49 PM PDT
 
kalu ada sesiapa kenal bomoh yg bagus di selangor atau KL tolong e-mail kat saya"jesvin1311@yahoo.com.my"
uncle sam
March 13, 2010   03:26 PM PST
 
salam..

saya tinggal d utara tanah air juga mengenali beberapa org bomoh Siam..sesiapa yg ingin guna khidmat bomoh Siam sila contact saya ..012-4301041
Mangsa,
March 1, 2010   10:56 AM PST
 
Aku adalah perempuan teraniaya...akibat perbuatan EX bfren aku sendiri....MAKA,aku Serahkan segala-galanye pd YANG ESA...untuk mengAZABNYA segala perbuatan NAHI MUNGKAR Itu.....PULANGKANNN...
Bomoh sentul chandran
February 27, 2010   12:39 PM PST
 
bomoh sentul chandran
August 20, 2009 08:18 PM PDT

sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk
Bomoh sentul chandran
February 27, 2010   12:39 PM PST
 
bomoh sentul chandran
August 20, 2009 08:18 PM PDT

sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk
Bomoh sentul chandran
February 27, 2010   12:37 PM PST
 
bomoh sentul chandran
August 20, 2009 08:18 PM PDT

sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk
Dan
February 23, 2010   03:29 AM PST
 
Sesiapa tahu bomoh yang betul dan handal di Perak, tolong beritahu saya number atau alamat. Terima kasih. Email saya rx68@hotmail.com
menanti
February 22, 2010   05:56 PM PST
 
sesiapa yang tahu mane2 bomoh siam atau asli yang handal dan berkesan tolong e-mailkan maklumat pada saya yang amat memerlukan ni...miraadammira@yahoo.com
menanti
February 22, 2010   05:55 PM PST
 
sesiapa yang tahu mane2 bomoh siam atau asli yang handal dan berkesan tolong e-mailkan maklumat pada saya yang amat memerlukan ni...miraadammira@yahoo.com
menanti
February 22, 2010   05:55 PM PST
 
sesiapa yang tahu mane2 bomoh siam atau asli yang handal dan berkesan tolong e-mailkan maklumat pada saya yang amat memerlukan ni...miraadammira@yahoo.com
ria
February 7, 2010   11:18 PM PST
 
Hi

Anybody got very good bomoh who can do nasi kangkang,please send details to riaria008@hotmail.

Will apprecriate the help.Tolong beri kan alamat untuk bomoh yang bagus sekali yang pandai buat nasi kangkang.email riaria008@hotmail.com
Farish
January 26, 2010   03:46 PM PST
 
Sesiapa Yang pernah berubat dgn bomoh siam dan hasilnya berjaya hingga kini,noleh beritahu saya tak.ada masalah dgn temal lelaki.
arish2asdrei@gmail.com
gila sepalik gila
January 15, 2010   01:10 PM PST
 
i need any help from shaman/bomoh siam/asli to get my boypren.i lost everything because of him..help me..ana_ziana2006@yahoo.com
Celsis
January 14, 2010   01:23 PM PST
 
Boleh bagi nombor atau alamt bomoh asli atau bomoh siam yang betul dan handal.Saya mahu seorang gadis tunduk kepada saya..ini email saya sanbbw@yahoo.com
Celsis
January 14, 2010   01:16 PM PST
 
Boleh bagi nombor atau alamt bomoh asli atau bomoh siam yang betul dan handal.Saya mahu seorang gadis tunduk kepada saya..ini email saya sanbbw@yahoo.com
Bomoh Sentul Chandran
January 10, 2010   01:24 PM PST
 
bomoh sentul chandran
August 20, 2009 08:18 PM PDT

sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk
Bomoh Sentul Chandran
January 10, 2010   01:24 PM PST
 
bomoh sentul chandran
August 20, 2009 08:18 PM PDT

sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk
Bomoh Sentul Chandran
January 10, 2010   01:22 PM PST
 
bomoh sentul chandran
August 20, 2009 08:18 PM PDT

sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk
Name
January 10, 2010   01:21 PM PST
 
bomoh sentul chandran
August 20, 2009 08:18 PM PDT

sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk
ustaz Ali
December 21, 2009   09:35 PM PST
 
Insyallah saya boleh tolong saudara / saudari di luar sana yang hendak memerlukan pertolongan saya. Saya cuma berikhtiar allah saje nak akan menyembuhkan....insyallah.

Sila hubungi saya di 013 6767503

Ustaz Ali / UPM Serdang
Shaz
December 8, 2009   04:34 AM PST
 
Adik perempuan saya terkena buatan orang indonesia.. skang dia nak ikut lari orang indon tu.. harap seseorang dapat bg nombor bomoh siam.. kalau yang ada di ipoh lagi senang... terima kasih... shazlan83@hotmail.com
terkena
November 24, 2009   12:56 PM PST
 
ada sesapa yang tau no fon atau alamat bomoh org asli tooooollloonngg la bg pd saya....suami ceraikn sya tba2 je...21 Nov 2009 ni...........emel saya contact no n alamat di

alwezmizu@gmail.com
desperate
November 16, 2009   04:01 PM PST
 
sape blh tlg jmpe bomoh siam atau org asli plszz reply ASAP....urgent sgt nie....
hampeh
October 21, 2009   09:14 AM PDT
 
alahai.....kalu time sakit, merayu2.... kalu time sihat walafiat, bomoh siam juga yg kena kecam.... mcm2 tuduhan kena lempar. mcm la kat bumi nia tak ada lagi org lain yg baik2 selain melayu... nyampah aku.. kalu kena rasuk...siam lah, kalu kena santau, siamlah kena kutuk..pendek kata, semua bomoh siam ni jahat2 belaka...
bomoh sentul chandran
August 20, 2009   08:18 PM PDT
 
sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk
bomoh sentul chandran
August 20, 2009   08:17 PM PDT
 
sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk
bomoh sentul chandran
August 20, 2009   08:17 PM PDT
 
sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk
bomoh sentul chandran
August 20, 2009   08:15 PM PDT
 
sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk
bie
August 17, 2009   01:25 PM PDT
 
sir..tolong saya..ayah saya tahu bahawa saya telah pontend]g sekolah..boleh buat ayah saya lupa tentang perkara tu..secepat mungkin..please..email saya sekarang..
IMRAN
August 11, 2009   05:25 PM PDT
 
SEMUA NI PERBUATAN SYIRIK
IMRAN
August 11, 2009   05:22 PM PDT
 
DAN ALLAH TAALA TELAH BERJANJI SIAPA YANG MENDUAKAN ALLAH AKAN DIMASUKAN KEDALAM API NERAKA BUAT SELAMA-LAMANYA.
IMRAN
August 11, 2009   05:21 PM PDT
 
DAN ALLAH TAALA TELAH BERJANJI SIAPA YANG MENDUAKAN ALLAH AKAN DIMASUKAN KEDALAM API NERAKA BUAT SELAMA-LAMANYA.
IMRAN
August 11, 2009   05:20 PM PDT
 
DAN ALLAH TAALA TELAH BERJANJI SIAPA YANG MENDUAKAN ALLAH AKAN DIMASUKAN KEDALAM API NERAKA BUAT SELAMA-LAMANYA.
IMRAN
August 11, 2009   05:19 PM PDT
 
DAN ALLAH TAALA TELAH BERJANJI SIAPA YANG MENDUAKAN ALLAH AKAN DIMASUKAN KEDALAM API NERAKA BUAT SELAMA-LAMANYA.
IMRAN
August 11, 2009   05:13 PM PDT
 
KORANG SEMUA JANGAN MEDUAKAN ALLAH TAALA.
kroo
August 3, 2009   05:35 PM PDT
 
boleh bagi no tel bomoh power x??saya ada masalah dengan perempuan..email saya kroo_88@yahoo.com
student serabut
July 16, 2009   08:50 PM PDT
 
sape2 tau bomoh mane boleh buat orang(lecturer) luluskan student die tak?sebab saya ade masalah pasal ni. lecturer ni susah sangat nak bagi lulus kat saya.saya dah berusaha keras jawab exam hari tu tapi die tak luluskn saya.Saya da dapat result then saya FAIL. Sekarang ni my parents get angry with me if i'm not graduate bulan 8 ni.Arap tlg la ye..reply me in here ok
bomoh sentul chandran
July 13, 2009   06:01 AM PDT
 
sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk

bomoh sentul chandran
July 13, 2009   06:01 AM PDT
 
sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk

bomoh sentul chandran
July 13, 2009   06:01 AM PDT
 
sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk

bomoh sentul chandran
July 13, 2009   06:01 AM PDT
 
sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk

bomoh sentul chandran
July 13, 2009   06:00 AM PDT
 
sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk

bomoh sentul chandran
July 13, 2009   05:59 AM PDT
 
sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk

bomoh sentul chandran
July 13, 2009   05:58 AM PDT
 
sesiapa ada masalah buatan siar,penyakit,masalah rumah tangga dan tempat kerja,ganguan iblis.............. dan sebagainya boleh berubat dangan saya....
bomoh sentul chandran
0163312345
email add :
bomohsentulchandran@yahoo.co.uk
anak murid saya untuk pertanyaan
0193694006 md.raja
0163234224 sathiya
0163525450 jk
zack
July 11, 2009   11:53 PM PDT
 
sya minta tolong sesipa yang tahu no hp bomoh siam / org asli bleh beri dgn saya sebab sya sekarang nie mengalami masalah dengan tunang saya,,,email kan dgn saya Zaiddey_210@yahoo.com
hampeh
July 4, 2009   02:09 AM PDT
 
kenapa tak ada pun orang yg tahu alamat bomoh siam or org asli?ramai yg tanya tapi satu org dlm web ni tak ada yg ada info ke?bazir masa je masuk web ni.
man
July 3, 2009   07:41 PM PDT
 
Ade sesiape tahu alamat atau no tel bomoh siam yg betul2 power,tolong email kat saya,saya ade masaalah rumahtangga yg sangat kritikal,untuk diselamatkan,tolonglah email ke-man4797@gmail.com secepat mungkin.
Che Mat
June 1, 2009   11:49 AM PDT
 
Aku ada kenal sorang bomoh siam yg hebat di Kelantan...call me kalau u all berminat nak jumpa dia 0174670235
swetha
May 4, 2009   09:41 AM PDT
 
Tolong saya, sumai saya tinggalkan saya bersama dua orang anak untuk seorang perempuan di office, tolong berikan saya contact bomoh siam atau bomoh asli.Tolong saya
resha
March 16, 2009   01:14 PM PDT
 

sya minta tolong sesipa yang tahu no hp bomoh siam / org asli bleh beri dgn saya sebab sya sekarang nie mengalami masalah keluarga yang besar,,,email kan dgn saya kumar_2972@yahoo.com
duan2001my@yahoo.com.sg
February 21, 2009   03:15 PM PST
 
saya perlukan bomoh siam atas masalah peribadi saya.. harap bantu sms sy 0133692844
italian_job
February 16, 2009   06:47 PM PST
 
ada sesiapa yang tahu bomoh siam atau melayu yg telah terbukti keberkesananya , mintak tolong untuk share dgn rakan2 lain termasuk saya...email saya italian_job181@yahoo.com. Amat memerlukan pertolongan anda.
HHH
February 8, 2009   09:38 PM PST
 
Minta tolong bagi alamat bomoh siam. Saya ada masalah rumah tangga.Plz emel neversaydie2455@yahoo.com
surya
January 15, 2009   12:54 AM PST
 
boleh kasi saya info tentang bomoh asli. i sekarang berpisah dengan isteri saya angkara keluarga mertua saya. sesiapa yang boleh tolong e mail i kat balan.technowira@gmail.com
terima kasih
bomoh sentul chandran
December 16, 2008   04:49 AM PST
 
sy boleh berubat,all the problem,call me 0163312345
bomoh sentul chandran
bomoh sentul chandran
December 16, 2008   04:49 AM PST
 
sy boleh berubat,all the problem,call me 0163312345
bomoh sentul chandran
yayardd
December 11, 2008   07:46 PM PST
 
hi..saya mempunyai masalah dgn bini.. telah berubat dng beberapa bomoh tapi x menjadi.. sekiranya ada sesapa yg kenal memana bomoh siam.. plz email...
yayardd@gmail.com
realy need help
12 tahun menderita..
December 8, 2008   09:40 PM PST
 
buat pengetahuan semua orang tu berhajat membunuh kami sekeluarga atas alasan dengki...sehingga kini saya masih berusaha...klu asli dia mesti guna tulang babi....confirm..
12 tahun menderita..
December 8, 2008   09:37 PM PST
 
assalamualaikum..setelah 12 tahun baru saya sedar yang saya telah terkena buatan orang..orang yang menggunakan khidmat bomoh siam dan asli...tapi bila saya mengetahui barang2 yang digunakan oleh bomoh2 ini...saya rasa sebagai islam tak wajar kita minta khidmat golongan ini...carilah alternatif lain..insyaallah dengan izin allah
jimmy
December 8, 2008   01:00 PM PST
 
boleh bagi i email atau no telefon.
i nak minta tolong.sila email i
ncm77tll81@hotmail.com
aku
November 18, 2008   02:25 PM PST
 
mampus habis dah la siam kat mesia nih kalau semua bomoh siam jahat mcm yg ko org kata....... awat, bomoh siam ngan asli aja ker yg jahat?.. dengki2 ni harnya pd bangsa lain aja ker/...
AAKU
November 11, 2008   09:41 PM PST
 
Bodohlah korang nak selesaikan sihir minta bantuan tukang sihir. Bodoh tul
Namekud
November 3, 2008   01:23 AM PST
 
meminta khidmat untuk menghalau hantu raya hubungi saya 012 6682027,
angle
September 30, 2008   06:02 PM PDT
 
or mail me prettythorn@hotmail.com
angle
September 30, 2008   06:00 PM PDT
 
pls help me i also needed the help cal me 0196944272
helper
July 20, 2008   02:16 PM PDT
 
i'm hvg prob wit my sis-in-law. she's hvg psychic mental prob. pls help me. contact zak2496@hotmail.com
Ken De Alwis
July 5, 2008   11:36 AM PDT
 
Hello,i'm having problem now.Can you please intro me this bomoh please?I really need his help.Please contact me at 012 9889 634 Thank you
has
July 3, 2008   10:19 AM PDT
 
Org kate klu kene buat dek bomoh siam, hanya bomoh siam je yg boleh reverse the spell..jd klu sapa2 ada contact bole email kat sy : hasz96@yahoo.com
shila
June 22, 2008   11:24 PM PDT
 
Boleh beri saya no. tel bomoh siam. Saya dah tak tahu nak buat apa lagi dgn masalah saya. Macam nak bunuh diri je rasanya. Tolong la saya. Email kan no. tel ke shashila82@yahoo.com.my
nusan
June 17, 2008   04:39 PM PDT
 
emak saya dibawa lari lelaki siam yg inginkan hartanya.Nasib baik ayah saya belum tukarkan nama harta lagi.sesapa yg ada contact no bomoh siam atau bomoh org asli,sila berikan pada saya ye.tq
nusantaraemas@yahoo.com
yantie
June 11, 2008   08:39 PM PDT
 
sya minta tolong sesipa yang tahu no hp bomoh siam bleh beri dgn saya sebab sya sekarang nie mengalami masalah keluarga yang besar,,,email kan dgn saya mazyanti_18@yahoo.com
Sity
May 17, 2008   02:06 PM PDT
 
Minta no. bomoh siam...blh antar ke rck_kpk@yahoo.com.

Tq
gita
April 28, 2008   11:26 AM PDT
 
Hi, saya telah mencuba menggunakan khidmat bomoh untuk masalah rumahtangga saya tapi semuanya tidak berjaya..boleh tuan bagi nombor bomoh org asli atau siam untuk saya cuba..perlukan ini secepat mungkin..sila email kan ke italian_job181@yahoo.com
shima
April 4, 2008   08:52 PM PDT
 
hie..blh tlg bagi no telephone n alamat bomoh siam x.ada masalah keluarga...emailme at shimayahya@yahoo.com..10q
steven
March 23, 2008   03:11 PM PDT
 
boleh bg sy nom tel fon bomeh x? sy btl2 ada masalah besar.. stv82_82@yahoo.com
absul
January 20, 2008   03:37 AM PST
 
tolong berikan alamat bomoh asli kerana nak mengubati penyakit misteri kawan saya. email saya cardogan@hotmail.com
ry_zal23@yahoo.com
July 21, 2007   01:01 PM PDT
 
bole bagi contact no bomoh siam 2 x ?? i nak wat minyak pengasih utk isteri sendiri ...pls .....
sadness
March 9, 2007   01:35 PM PST
 
hey... my classmate curi purse i... dlm tu ade byk duit... u tau tak bomoh mane2 yg baik kat belah2 utara? help needed... punk_freakass@yahoo.com.sg
BrokenHeart
December 24, 2006   02:25 PM PST
 
Hi,
boleh beri contact untuk bomoh yg anda tahu ? isteri saya sudah lari tanpa sebab..haih..
pls help..my emel : goofie999@gmail.com
pakcik MMA
July 19, 2006   02:35 AM PDT
 
hehehe. tak pernah tau laks bomoh asli bahaya. thanks for ur info kak zue. hehe
kak zue
July 19, 2006   12:28 AM PDT
 
tapi bomoh org asli pun sama bahaya jugak sama seperti bomoh siam.

pengalaman daripada seorang kawan yang pernah terkena bomoh orang asli nie.....
 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments







Previous Entry Home Next Entry
PROFILE



KLIK MY SPONSORS:










For more details:
Campaign Creator



ABOUT ME:

Penulis merupakan Mohamad Faiz Bin Nordin. Berasal dari Banting, Selangor dan masih menuntut di Universiti Multimedia dalam jurusan Perakaunan. Mempunyai 3 org adik beradik dan hanya penulis sahaja yg belum mendirikan rumah tangga. Pilihan hati penulis sudah dijumpai yg juga merupakan penuntut di Universiti Multimedia dalam jurusan Kejuruteraan. Utk makluman semua, penulis akan menulis segala aspek dalam kehidupan dan juga berdasarkan kepada pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis amat meminati aktiviti melancong. Jika ada sebarang masalah dan keraguan mengenai sebarang isu yg berkaitan dgn blog ini, sila hubungi penulis:


FAIZ @ FRIENDSTER
YM ID : pakcik9803
EMAIL : faiznordin85@yahoo.com





MY FOTOPAGES



MY FAVOURITE TV STATION:








MY FAVOURITE RADIO:








TAG BOARD




CALENDAR


<< June 2006 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30


LINKS




~[[My Self Story]]~

[[Kursus Induksi TM]]
[[Saya juga bermuzakarah dengan PAS]]
[[My Graduation Day]]
[[Sampah Blog]]
[[090608 - Tarikh yg Diingati]]
[[Thanks MH & Associates]]
[[Aku Bukan Serangga]]
[[2 Jam Di Ambang Maut]]
[[Khas utk Nurhafizah Hamzah]]
[[Ucapan terima kasih]]
[[Selamat Tinggal Mc Egg]]
[[Menulis Bukan Kerna Nama]]
[[Demi Masa]]
[[Semangat Akhir Beraya]]
[[Kenangan Menulis Cerpen]]
[[Annivessary Blog Ketiga]]
[[Kenangan di Bulan Ramadhan]]
[[Jodoh Ketentuan Tuhan]]
[[Hanya Sebungkus Nasi Goreng]]
[[Happy Birthday My Baby]]
[[Sambutan Tahun Baru 2006]]
[[Makna Sebuah Persahabatan]]
[[Ke Hospital Gara2 Cotton Buds]]
[[Bertekak Ngan Lawyer]]
[[Sangap AF Kat Kuantan]]


~[[Hiburan]]~

[[Republik - Hanya Ingin Kau Tahu]]
[[Bob AF2 - Cinta Terhalang]]
[[Nubhan - Aku Ada Untukmu]]
[[10 Tanda Angau]]
[[Ulasan Filem Congkak]]
[[Akhil Hayy]]
[[Siti Nurhaliza - Hadiah Dari Hati]]
[[Separuh Akhir AJL 2007]]
[[Aizat AF5 - Sahabat]]
[[Semangat Lagu Raya]]
[[Isu Lagu Indonesia Lagi]]
[[Sajak Sakaratul Maut]]
[[Anuar Zain - Lelaki Ini]]
[[Tahniah juara IKON Asean]]
[[Adakah Strategi Era Berkesan?]]
[[Fabulous Catz - Rimas]]
[[Ulasan Album Samsons - Penantian Hidup]]
[[Konsert AF5 yg busok]]
[[Kan dah jd sensasi]]
[[Kaer - Izinkan Ku Pergi]]
[[Bahana Lagi Utk Mawi]]
[[Debaran Akhir OIAM]]
[[Filem My Heart]]
[[Siti Nurhaliza & Dato' K]]
[[Velvet - Kini Detiknya]]
[[Muzik Malaysia Vs Indonesia]]
[[Mawi Putus Tunang]]
[[Siti Nurhaliza - Transkripsi]]
[[Teruk Sgt Ker Sepet & Gubra?]]
[[Siti Nurhaliza - Biarlah Rahsia]]
[[Album BOB -Hantaran Hati]]
[[Hot Fm VS Era Fm]]
[[Perpecahan Mawi FC]]
[[Rancangan Realiti Tv]]
[[Antara AF & UMNO]]
[[Antara Digi & Maxis]]
[[AF Or MI???]]
[[Konsert AF Tour 2005]]


~[[Isu Semasa]]~

[[Anwar, plzz stop the drama!]]
[[Muzakarah UMNO - PAS]]
[[Protes lebih teruk dari Jom Heboh]]
[[Minta Rakyat Malaysia Bertenang]]
[[Konspirasi @ Realiti]]
[[Politik Malaysia yg Bergelora]]
[[Desakan Agar Paklah Berundur]]
[[Minyak Naik Lagi]]
[[Tun Mahathir keluar UMNO]]
[[Siaran Langsung Sidang Parlimen]]
[[Isu Babi di Kuala Langat]]
[[Hati Ahli UMNO tiada siapa yg tahu]]
[[Biler Pak Lah Nak Paham Bahasa?]]
[[Kabinet Baru Separa Reformasi]]
[[Adakah BN masih relevan?]]
[[Keputusan PRU 12 Yg Mengejutkan]]
[[Kemelut Politik Thailand & Pakistan]]
[[Perkembangan Terkini Jai Network]]
[[Perhimpunan HINDRAF yg memalukan]]
[[Perhimpunan Bersih & Indian Assembly]]
[[DJ Tersasul Tak Masuk Akal]]
[[Alfatihah Utk Adik Nurin]]
[[Perjuangan parti bukan perjuangan individu]]
[[Cadangan Menutup Stesen Minyak Pd Waktu Malam]]
[[Telenovela Altantuya]]
[[Saranan MTUC Mengenai Gaji Minima]]
[[Keputusan Kes Lina Joy]]
[[Bukan Senang Nak Jd Senang]]
[[Terowong Smart, Berkesan?]]
[[Tak daftar undi]]
[[Fitnah Terhadap Dr Asri]]
[[Merakam Tangkapan Khalwat]]
[[Harapkan Pagar tak boleh harap]]
[[Sperma Lelaki Merosot?]]
[[Kemalangan Masih Tnggi]]
[[Hukuman bunuh Saddam Hussien]]
[[Apabila Dr Asri bersuara]]
[[Isu Kenaikan Tol]]
[[Serbu Utk Aibkan Org Lain]]
[[Perhimpunan Agong UMNO 2006]]
[[Pertemuan Tun M & Pak Lah]]
[[Murtad Sbb Cinta?]]
[[Pelarasan Undang2 Khalwat]]
[[Rampasan Kuasa & Semangat Islam Di Thailand]]
[[Kasih Dinilai Dgn Hantaran?]]
[[Kes Lina Joy & Kesannya]]
[[Politik & Bahasa Nadi Bangsa]]
[[Kebebasan blog & seksinya Konsert Pussycat Dolls]]
[[Isu Israel & Lehahnya Kuasa Negara Islam]]
[[Hiburan Lagi Penting Dr Segala2nya???]]
[[Perang Malaysia Bermula]]
[[Budaya Bomoh Dlm Masyarakat Melayu]]
[[Dr M Vs Pak Lah]]
[[Sikap Tak Amik Tahu]]
[[Krisis Mentaliti Parlimen Malaysia]]
[[Perniagaan MLM]]
[[Valentines Day]]
[[Apabila Kepincangan Keluarga Berlaku]]
[[Memperingati Mangsa Tsunami]]
[[Cinta Beralih Arah]]
[[Konflik Lagu Negaraku]]
[[Budget 2006]]
[[Pelaburan Internet]]
[[Pemikiran Jumut Org Melayu]]


~[[Travel]]~

[[Buffet Ramadhan 2008]]
[[Restoran Sari Ratu]]
[[Port View Kota Kinabalu]]
[[
Restoran Orkid Thai]]
[[Buffet Ramadhan 2007]]
[[South Seafood]]
[[Awana Kijal]]
[[Kelapa Bakar]]
[[Sun & Surf Cafe]]
[[Pulau Tioman]]
[[Muara Ikan Bakar Tg Harapan]]
[[Vacation to Kota Kinabalu]]
[[Eyes On Malaysia]]
[[Perangkap Had Laju]]
[[Buffet Ramadhan 2006 @ 1427 H]]
[[Nasi Ambang]]
[[Laksa Shack]]
[[Aquaria KLCC]]
[[Rahsia Bistro]]
[[Kuching]]
[[Buffet Ramadhan 1426 H]]
[[Damai Laut]]
[[Toilet Paling Mahal]]
[[Trip To Kelantan]]
[[London]]
[[Jalan2 Carik Makan (II)]]
[[Jalan2 Carik Makan (I)]]
[[Kek Batik Sarawak]]
[[Langkawi]]


~[[Ekslusif]]~

[[Norman Noor @ Lime]]
[[Video Klip Norman Noor]]
[[Perkembangan Norman Noor]]
[[Temubual Pakcik MMA dgn Budiey]]
[[Malam Norman Noor & Bob AF]]
[[Norman Noor Bitrhday]]
[[Norman Noor di UITM & Tritun]]
[[Norman Noor @ MMU Convocation Dinner 2006]]
[[Norman Noor @ FCM Nite]]
[[Norman Noor @ UNITE]]
[[Diinterview Bersama SM]]
[[Interview Bob AF2]]
[[Memperkenalkan Norman Noor]]


~[[Rakan Blog]]~

[[Sultan Muzaffar]]
[[Fiebie]]
[[Kak Waiem]]
[[Sensasi Selebriti]]
[[Ajami]]
[[Kak Toby]]
[[Maman]]
[[Judd Lair]]
[[ajeem]]
[[Athul]]
[[Abg Bad]]
[[Zimie]]
[[Kak Aidid]]
[[Yasmin Ahmad]]
[[Afdlin Shauki]]
[[Elna]]
[[Shaynina]]
[[Zamil MI]]
[[Raja Pelaut]]
[[Leo Sabri]]
[[Arezeo]]
[[Wenkt]]
[[Resipi Kahwin]]
[[Kelantan Travel]]
[[Jubiez]]
[[Yonna]]
[[Ajeep]]
[[Fiza @ My Baby]]
[[Juandanza]]
[[Klubbkidd]]
[[Budiey]
[[Azuna]]
[[Djemy Jenab]]
[[Kak Munirah]]
[[Saff One]]
[[Matjan]]
[[Dato' Kay]]
[[Ben]]
[[Alpha]]
[[Mr Manager]]
[[Fysal]]
[[Kadir Jasin]]
[[Leo Fantasia]]
[[Faidhi]]
[[Dr Mahathir]]
[[Dr Khir Toyo]]
[[Akma Nurain]]
[[Aznil Nawawi]]
[[Wanny]]
[[Azra]]
[[Najib Zuhdi]]
[[Sizuka]]
[[Dayat]]


~[[Fotopages]]~

[[My Fotopages]]
[[Fiza @ My Baby]]
[[Qayyum]]
[[Kak Waiem]]
[[Aizat]]


~[[My Download]]~

[[Muat Turun - Kerepek]]
[[Jiwang]]
[[Jiwang Torrent]]


~[[My Favourite Links]]~

[[Friendster]]
[[My Space]]
[[Hi 5]]
[[MMU]]
[[Malaysia TV]]
[[Virtualfriends]]


~[[My Favourite Newspaper]]~

[[Berita Harian]]
[[The Star]]
[[Utusan]]
[[Harian Metro]]
[[Malaysiakini]]
[[Mstar]]


~[[My Online Banking]]~












Jenguk blog ni




Anda Penjenguk Yang Ke:
Free Web Counter

(Sejak 25 Januari 2006)



The Advertising Network





CONTACT


Contact Me
If you want to be updated on this weblog Enter your email here:


CREDITS



Rainbow

rss feed
advanced web statistics